Ons motto 'Alles kan', medemogelijk gemaakt door onze partners!
Handmerk

Over Handmerk

Handmerk is een jong, ondernemend, grafisch bureau dat graag voor u werkt.
Of het nu gaat om een startende onderneming of een refresh, samen helpen we u graag een duidelijk beeld neer te zetten. Met onze klanten kijken we graag naar creatieve oplossingen en sparren we samen met ideeën. Van concept tot eindproduct. Wij houden ons bezig met logo's, huisstijlen, drukwerk en websites. Word u onze nieuwe opdrachtgever?

Wat doen we voor elkaar

Zoals hierboven gezegd, is handmerk hét bedrijf, als het gaat om webdesign en andere grafische producten (zoals visitekaartjes, posters en flyers). Wanneer u een website bij Lars Jansen Productions afneemt, zullen wij altijd samen met handmerk het design voor deze website maken. Lars Jansen Productions regelt de implementatie van verschillende onderdelen bij de klanten van handmerk, ook regelen wij de webhosting en het e-mailverkeer van handmerk.

Meer informatie

Wil je meer weten over handmerk? Kijk dan snel op hun website: www.handmerk.nl

Team Digitaal

Over Team Digitaal

Team Digitaal helpt uw webwinkel naar een hoger niveau. Dat doen we door marketing als investering te benaderen in plaats van als kostenpost. We maken uw online resultaten meetbaar en bewijzen onze toegevoegde waarde. En omdat wij zowel webwinkels bouwen als meer bezoekers verzorgen, kunt u alles wat met internet te maken heeft oplossen met 1 telefoontje! Dus bent u toe aan de volgende stap op internet? Neem contact met ons op & zet uw webwinkel in de lift!

Wat doen we voor elkaar

Team Digitaal is expert op het gebied van SEO en advertenties, de advertenties laten we daarom altijd door hen doen zodat we uw website zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Lars Jansen Productions helpt Team Digitaal bij het implementeren van Google Analytics Tracking codes en ander programmeerwerk voor de klanten van Team Digitaal. Ook wordt de webhosting van Team Digitaal door Lars Jansen Productions geregeld.

Meer informatie

Wil je meer weten over Team Digitaal? Kijk dan snel op hun website: www.teamdigitaal.nl