Voor de mooiste websites bent u op het juiste adres!

Websites

Velen vertrouwen al in de kennis van Lars Jansen Productions, dit komt omdat we een website maken zoals u dat in gedachten heeft. Wij houden van mooie websites met de nieuwste functies.

Lars Jansen Productions heeft jarenlange ervaring met het maken van websites en is bekend met de nieuwste standaarden zoals HTML5 en CSS3.

iDeal

Wilt u iDeal betalingen accepteren? Ook dat kunnen wij regelen! Wij werken samen met Pay.nl, dit bedrijf regelt niet alleen iDeal betalingen maar ook allerlei andere soorten.

Pay.nl

Responsive

Alle websites worden standaard responsive geprogrammeerd zodat uw klanten uw website altijd op de beste manier zien.

Ook kan Lars Jansen Productions uw bestaande website in de meeste gevallen responsive maken, neem voor meer informatie contact op.

Pakketten

Een website bouwen kan met verschillende pakketten. Voorbeelden hiervan zijn Wordpress, Joomla, PrestaShop en Magento. Dit is niet per se nodig, de website die je nu bekijkt is bijvoorbeeld zonder pakket gemaakt.

Wanneer u uw ideeen aan ons doorgeeft, zullen wij adviseren wat de beste keuze is. Uit de praktijk blijkt dat Wordpress en PrestaShop vaak gekozen worden.

Belangrijke tip:

Als u op zoek bent naar een webdeveloper, vraag dan altijd of het betreffende bedrijf een thema zelf programmeert. Het gebeurd heel vaak dat een amateur webdeveloper een standaardthema gebruikt en u er voor laat betalen.
Lars Jansen Productions maakt alle thema's zelf. Hierdoor zult u nooit een soortgelijke website op het internet vinden.

Wijzigingen

Lars Jansen Productions programmeert iedere wesbite modulair. Wat houdt dit in? Dit houdt in dat een website in een later stadium snel aan te passen is aan uw (nieuwe) wensen. Dit scheelt u, in tegenstelling tot andere webdevelopers, veel geld!

Vormgeving

De vormgeving van uw website is erg belangrijk. Daarom werken wij nauw samen met handmerk. Handmerk is een jong, ondernemend, grafisch bureau dat van uitdagingen houdt.

We beginnen altijd eerst met het maken van een zogeheten wireframe, dit is de website zonder kleuren. Als u hier mee akkoord gaat, gaan de designers van handmerk direct aan de slag met de uiteindelijke versie.

Snelheid

Omdat we onze websites zelf maken zonder hulpprogramma's is iedere website extreem snel.

Voorbeeld

Hieronder staan verschillende pakketten met de bijbehorende laadsnelheid. Lager is beter.

Test 1:

Website gebouwd door Lars Jansen Productions zonder een pakket (een pakket is bijvoorbeeld Wordpress).

Laadtijd: 92ms

Test 2:

Website gebaseerd op Wordpress, thema vakkundig ontworpen en geprogrammeerd door Lars Jansen Productions.

Laadtijd: 428ms

Test 3:

Website niet gemaakt door Lars Jansen Productions, gebaseerd op Wordpress en een standaardthema.

Laadtijd: 745ms

Test 4:

Website niet gemaakt door Lars Jansen Productions, gebaseerd op Wordpress en een standaardthema in combinatie met veel onnodige plugins.

Laadtijd: 1400ms

Test 5:

Referentie test. Website niet gehost bij Lars Jansen Productions, gebaseerd op Wordpress en niet geprogrammeerd door Lars Jansen Productions.

Laadtijd: 4010ms

Voor het vaststellen van de laadtijd is het gemiddelde van 10 laadtijden genomen. Laadtijden van afbeeldingen inbegrepen.